Säljare till Aros Auto

Säljare till Aros Auto

Är du en driven och målinriktad person och med ett brinnande intresse av försäljning? Nu söker vi en säljare som vill vara med och stärka upp vårt team ytterligare.

I rollen som säljare kommer du att arbeta med försäljning av nya Kia samt begagnade bilar. Stort fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer med befintliga såväl som nya kunder. Vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.

Arbetsuppgifter
Som säljare arbetar du självständigt med varierande arbetsuppgifter och eget försäljningsmål. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från första kundkontakt, offert, finansieringslösningar, orderhantering till leverans och uppföljning. Du planerar och genomför säljaktiviteter tillsammans med försäljningsteamet och ni ansvarar för att försäljningshallen alltid är representativ och uppdaterad med rätt informationsmaterial.

En del i vardagen är att aktivt arbeta för att hitta nya kunder. Proaktivitet med telefonsamtal och närvaro online till exempel.

Vi söker dig som
  • tycker att det är roligt att jobba i team
  • är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer
  • brinner för att nå framgång
  • gillar att ta egna initiativ på affärsmässiga grunder
För oss är det viktigt att trivas och ha kul på jobbet. Här blir du en del av ett glatt och positivt team. Rätt attityd och positiv energi värdesätter vi högt.

Vi erbjuder dig
  • chansen att få jobba med ett starkt varumärke, tillsammans med duktiga och engagerade kollegor
  • en möjlighet att få vara med i den gröna omställningen och elektrifieringen av fordonsbranschen
Kompetenser
  • B-körkort
  • Datorvana, Officepaket
  • Meriterande är erfarenhet från relationsskapande försäljning
Anställningsvillkor:

Tillsvidare, heltid.

Arbetstider, måndag-fredag samt varannan helg.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 16/1 2023.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Kontaktperson Robin Nilvanius
Telefon 021-4480491
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB är Kia återförsäljare i Västerås och Enköping. I över 35 år har vi varit aktiva i bilbranschen och vår erfarenhet är samlad i alla våra medarbetare. På Aros Auto strävar vi alltid efter att göra varje kunds bilägande enkelt och bekymmersfritt. Utöver Kia är vi även auktoriserad återförsäljare för Maxus Transportbilar samt auktoriserad verkstad för Saab

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration.