Bilförsäljare

Bilförsäljare

Aros Auto AB är inne i en expansiv fas och vi söker nu fler duktiga medarbetare. Vill du arbeta med försäljning av ett av Sveriges snabbast växande och största bilmärken?

Då ska du söka tjänsten som bilförsäljare på Aros Auto AB, Kia i Västerås.

Aros Auto har arbetat med Kia i mer än15 år och verkat inom bilbranschen i 35 år. Unikt med Aros Auto är att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning då vi är en av Sveriges mest kompletta Kia-anläggningar. Vi har allt från serviceverkstad, plåtverkstad, lackverkstad- och glasverkstad till rekond och försäljning. Allt under samma tak!

Arbetsuppgifter:

I rollen som bilförsäljare kommer du att arbeta med försäljning av nya Kia bilar samt begagnade bilar. Du kommer även att hantera inbyten och leveranser av sålda bilar. Stort fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer med befintliga såväl som nya kunder. En del i arbetet är att aktivt arbeta för att hitta nya kunder, delta på säljaktiviteter och överträffa kundens förväntningar. Då de flesta säljaktiviteter sker på helger samt att bilhallen har öppet på lördagar är det ett krav att du som söker kan arbeta helger. Som bilförsäljare på Aros Auto har du ett nära samarbete med försäljningschef och servicemarknad. Du är trygg i att arbeta självständigt såväl som i team med dina kollegor.

Om dig

Du vill leverera kvalité och strävar efter göra våra kunder utomordentligt nöjda. Du är en god lyssnare och kan prata med kunder på ett tydligt och enkelt sätt. Du har god personkännedom och förmåga att bygga relationer.

Du bör klara av att hantera stressiga situationer på ett skickligt och balanserat sätt.

Eftersom du kommer vara en del av ett glatt och positivt gäng är det viktigt att du vill bidra till en god stämning och gemenskap med din kollegor.

För att lyckas i rollen som bilförsäljare är du en person som förstår vikten av att göra bra affärer. Det är viktigt att du som person är noggrann och strukturerad då du kommer att lämna offerter, hantera finansiering- och försäkringslösningar samt teckna avtal. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Vi vill att du har några års erfarenhet av bilförsäljning, självklart meriterande om du jobbat som Kia säljare.

Kompetens:
  • Erfarenhet av Bilförsäljning
  • Mycket god datorvana. Extra meriterande om du kan Bilkalkyl
  • Stresstålig
  • Driven person
  • Du är engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Har bra ordningssinne
  • Behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • B körkort är ett krav
Anställningsvillkor:

Tillsvidare, heltid, 100%

Tillträde enligt överenskommelse

Fast månadslön och provision

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden slut.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB är en familjeägd koncern. I över 35 år har vi varit aktiva i bilbranschen. Det största bilmärke inom bolaget är Kia, som är det tredje största bilmärket i Sverige.

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration. Vilket gör anläggningen i Västerås till en komplett fullserviceanläggning!

2018 förvärvades Bilforum i Enköping. Då utökade vi verksamheten med fler duktiga medarbetare och bilmärken.