Mattläggare till tågindustrin sökes!

Mattläggare till tågindustrin sökes!

Om tjänsten

Arbetar du idag som mattläggare eller har du tidigare gjort det? Trivs du med ditt nuvarande jobb, men är öppen för något BÄTTRE? Då är du du den vi söker!!

Vi söker nu ett flertal mattläggare till vår kund inom tågindustrin och har ett väldigt BRA erbjudande för dig som har det som krävs!

Du kommer till en början att bli anställd av Arena Personal med stor möjlighet för förlängning alternativt att kunden överanställer dig.

I detta uppdrag kommer du att installera nytt ytskikt, golv i salonger, toaletter och andra områden av olika material som textil och plast. I arbetsuppgifterna ingår inte bara att installera golvets nya ytskikt utan även rivning av den gamla mattan samt vid behov underarbete innan golvläggning i form av exempel slipning och spackling. Vid behov kan man behöva hjälpa andra med demontering och andra arbeten.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av mattläggning i plast och/eller textilmatta. Desto mer erfarenhet du har desto bättre erbjudande kommer du att få. Vi ställer krav på hantverksskicklighet eftersom skarvarna svetsas eller fogas ihop.

Som person är du noggrann, kvalitets och säkerhetsmedveten och vill alltid ge ett bra slutresultat.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande!

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.