Driven och noggrann Elektriker sökes!

Driven och noggrann Elektriker sökes!

Om tjänsten

Är du en elektriker som söker nya utmaningar? Vill du arbeta självständigt med stor frihet under ansvar? Då kan detta vara något för dig!

Vi söker nu elektriker till vår kund i Västerås. De är i en expansiv fas och har behovet omgående.

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som elektriker, ta dig an olika problem och jobba aktivt för att lösa dem.

Din profil

För att klara av detta är du ansvarstagande, flexibel, kreativ och noggrann. Du är nyfiken och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Du är social och servicemedveten samt har en god samarbetsförmåga. För denna tjänst är det krav på el-utbildning, samt att du har minst tre års erfarenhet som elektriker. Du har B-körkort och behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper där du har en god social kompetens och en positiv inställning, då kundkontakt är en del av det dagliga arbetet. Du som person är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv likväl kundens företag.

Stämmer profilen in på dig? Tveka inte och sök tjänsten redan idag!

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss