Montörer sökes till järnvägsindustrin!

Montörer sökes till järnvägsindustrin!

Om tjänsten

Vi söker nu ett flertal montörer på heltid till en av våra kunder i Västerås med start under våren. Kunden är ett företag med lång och bred erfarenhet från den moderna järnvägsbranschen.
I rollen som montör kommer du att medverka i ett stort projekt. Du kommer t.ex. att tillsammans med andra medarbetare riva ut befintlig inredning i tåg och montera in nytt. Bortsett från projektsysslor kommer det även finnas andra interna arbetsuppgifter.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-15:30 med 30 minuters lunch. Övertid kan förekomma.
Du skall även vara beredd att arbeta skift om behovet uppstår.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter från hantverksyrken inom bygg/industri/fordons-branschen, då noggrannhet och ansvarskänsla är viktiga egenskaper.
Tunga lyft förekommer i arbetet, vilket ställer krav på att du är uthållig och fysiskt stark. Det är meriterande om du har en utbildning inom klämkurs och/eller momentdragning.

Eftersom du noggrant ska kunna följa instruktioner och checklistor på svenska är det ett krav att du behärskar svenskan i både tal och skrift. Grundläggande IT-vana är ett krav och det är önskvärt om du tidigare har arbetat med SAP.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du har ett öga för detaljer. Du håller ordning och reda och har förmågan att ta egna initiativ. Arbetsbelastningen varierar i perioder och därför är det viktigt att du är flexibel och redo att arbeta övertid.

Vänta inte med din ansökan då rekryteringen sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdag.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.