Lagerarbetare

Lagerarbetare

Har du intresse för fysiskt arbete samtidigt som du vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som lagerarbetare till Allbildelar i Västerås. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi tillsammans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som lagerarbetare kommer du plocka eller förpacka bildelar från lagret. Vidare är du delaktig i inventering och kvalitetskontroller. Du kommer även vara behjälplig inom andra områden.

Vad vi önskar av dig

Du bör ha grundläggande kunskaper och erfarenhet inom lager / logistik. Vi ser att du har ett utpräglat ordningssinne och kvalitetskänsla samt viss kunskap om bilar och bildelar. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad och har förmåga att ge ett förtroendeingivande intryck. Din prioriteringsförmåga är god och du har lätt för att hantera ett växlande arbetstempo. Bilia värdesätter högt att du förstår betydelsen av ett väl fungerande samarbete.

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på Allbildelar i Västerås.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Johansson
Telefon 010-497 42 37
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com