Bildemonterare/däcktekniker

Bildemonterare/däcktekniker

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en bildemonterare/däcktekniker till Allbildelar i Västerås. Till tjänsten söker vi dig som är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och gärna ger det lilla extra. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö samt goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som däcktekniker ansvarar du för den dagliga driften av däcklager, däckförvaring samt inlagring av däck och fälgar. Du kommer även arbeta med montering och balansering av däck samt utföra hjulskiften på bilar. I din roll ingår det även kundkontakt via telefon och mail. I bildemonteringsrollen ingår provkörning/testning av bilar, tömma bilar på vätskor samt lättare demonteringsarbeten. Under däcksäsong blir det 100% arbete i däckverkstaden och mellan däcksäsongerna blir det ca 50% på demonteringen och 50% i däckverkstaden.

Kompetenskrav
Vi vill att du har erfarenhet av hjulmontering och det är meriterande om du har erfarenhet av mycket kundkontakt i ditt arbete. För denna tjänst krävs det att du har som minst gymnasieutbildning och B-körkort.

Personliga egenskaper
Som person är du biltekniskt intresserad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. På arbetsplatsen är det periodvis hög belastning och därför är det viktigt att du kan hantera ett växlande tempo och kan arbeta självständigt.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Västerås. Urvalsarbetet sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lars Nyström
Telefon 010 497 42 31
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med cirka 5 000 medarbetare på 136 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. På samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Inom koncernen finns även auktionssajten Bilia Outlet och två bildemonteringsverksamheter. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen. I Sverige har vi 95 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, MINI, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen ca 30 miljarder kronor.