Utbildningskoordinator till Västerås

Utbildningskoordinator till Västerås

Om tjänsten
Som utbildningskoordinator kommer du att stötta verksamheten med att administrera, koordinera och utveckla utbildningsprocesserna.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:
  • Koordinering av alla praktiska aspekter relaterat till planering och genomförande av utbildningar
  • Administrativ sammanställning av dokumentation
  • Registrera kurser i företagets datorsystem
  • Scanna slutdokumentation
  • Hjälpa till med andra sysslor kopplat till dokumentation av produkt
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som administratör eller koordinator. Du är en van officeanvändare och talar och skriver engelska obehindrat.

Som person är du serviceminded, noggrann och har förmågan att driva ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du har även lätt för att samarbeta och ta kontakt med andra människor.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.weiderstal@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Weiderstål
Telefon 021-470 29 13
Område Västerås
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.