Training coordinator

Training coordinator

Är du en person som drivs av att utbilda och lära andra? Då ska du söka den här tjänsten som training coordinator hos en av Adeccos kunder i Västerås!

Om tjänsten
Som Training coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara utveckling och upprätthållning av träningsprocesser för webbplatser, du ska kunna tillhandhålla rapporter och data av utbildningsplaner som ska användas för att stödja tillverknings/ingenjörsorganisationer, koordinera utbildning av leverantörer internt och externt samt utveckla arbetskompetenssystemet.

I din roll som training coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Upplägg av utbildningsplaner som stödjer registerpost
  • Utbildningsbehovsanalys
  • Utveckla utbildning hos små och stora företag
Om dig
Vi söker dig som har en akademisk bakgrund eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom utbildning och lärande, helst i en reglerad tillverkningsmiljö. Du ska ha en bred kunskap om kompetens, lärande, utveckling och utbildningsmetorder. Särskild förståelse och tillämpning av det systematiska tillvägagångssättet för utbildning (SAT) och ADDIE-modellen. Du ska med trygghet kunna hantera alla nivåer i organisationen. Svenska och engelska är ett krav då rollen kommer att innebära support/ledning från Springfields UK.

Eftersom en del av arbetet handlar om struktur samt att ha kontroll över utbildningssystemet, är det viktigt att du som person är ordningssam, vidare ser vi att du tycker om att skapa kontaktytor med medarbetare samt att du är serviceintrikad då du ska vara ett stöd till chefer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Social
  • Ordningsam
  • Serviceinriktad
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som training coordinator är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic via: 021 470 29 20

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Trainingcoordinator, coordinator, SAT, ADDIE-modellen, Adecco, Västerås
Mer info
Kontaktperson Amila Dresevic
Telefon 021 470 29 20
Område Västerås
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.