Studerar du och vill arbeta extra i informationsdisk?

Studerar du och vill arbeta extra i informationsdisk?

Är du en glad och positiv person som älskar att ge bra service? Studerar du och vill jobba extra under terminerna och loven? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco Student erbjuder nu ett spännande och roligt uppdrag hos en av våra kunder i Västerås!

Om uppdraget
Du kommer att arbeta i en informationsdisk där du svarar på kunders frågor, hjälper kunder att hitta rätt, gör kundutrop i högtalarsystemet samt jobbar med enklare försäljning och administration. Uppdraget är ett extrajobb under terminer och lov. I december kommer det finnas möjlighet att jobba fler timmar och med fler arbetsuppgifter. Informationsdisken är bemannad dagtid samt kvällar och helger.

Om dig
Vi söker dig som gillar att ge bra service och vill arbeta extra under studietiden. Du trivs när det händer mycket omkring dig och är den som tar tag i saker. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt är en van datoranvändare. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du gillar att ge service och är genuint intresserad av att lösa kundens problem. Du har en positiv inställning, är stresstålig och har förmågan att prioritera, du förstår värdet av att sätta kunden i första rummet. Du ska ha möjlighet att arbeta framförallt kvällar och helger, men även dagtid då och då. I december månad finns möjlighet till fler arbetstimmar.

Om anställningen
Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du blir anställd per timme med timlön. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar och helger tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående, därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Sista ansökningsdag är den 29 november.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: Daniel Weiderstål på tel. 010-173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.