Studenter till PWC

Studenter till PWC

Är du ekonomistudent och vill kickstarta karriären med ett extrajobb inom revision? Vi på Adecco söker studenter inför kommande uppdrag som revisionsassistent på PwC.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i ett revisionsteam och assistera teamen genom hela revisionsprocessen, från planering till avslut. Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Du sitter på plats på kontoret i Västerås eller i Eskilstuna.

Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Om dig
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet med inriktning mot ekonomi. Du har ett intresse för redovisning och revision och ser detta som ditt framtida yrke.

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla och långvariga kontakter. Du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Din initiativförmåga och känsla för service samt ditt administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du studerar på högskola/universitet med inriktning mot ekonomi
  • Att du är driven, utåtriktad och har lätt för att samarbeta
  • Intresse för redovisning och revision
  • Körkort
Om anställningen
Tjänsten som revisionsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning i december.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.
Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start under december 2020. Rekryteringsarbetet påbörjas under hösten. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett två urvalstester (MAP/Matrigma) som skickas till din mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Du kommer därefter få träffa representanter från PwC i Västerås och Eskilstuna innan ett eventuellt konsultuppdrag inleds.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.