Studenter inom industrin

Studenter inom industrin

Studerar du och vill arbeta extra? Adecco ger dig nu chansen till att arbeta inom industrin samtidigt som du utvecklar dina kompetenser inom området!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta självständigt eller i team med varierande arbetsuppgifter inom industrin. Arbetet sker i högt tempo och kan ibland vara mera fysiskt krävande. Uppgifter som kan förekomma är montering, packning, hantera maskiner och städning. Även truckkörning kan förekomma.

Om dig
Du som idag är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % kan söka denna tjänst. Du har även en hög arbetsmoral och är prestationsinriktad och därmed förstår vikten av både tempo och noggrannhet kommer att trivas på denna arbetsplats! Har du tidigare erfarenhet från industrin samt klarar av fysiskt krävande arbeten så kommer du lätt att sätta dig in i arbetsuppgifterna. På arbetsplatsen värdesätts tidpassning högt och det är därför viktigt att du som söker har god förståelse för värdet av att komma i tid och följa arbetsschemat. Truckkort är meriterande och om du har erfarenhet från industrin är det till din fördel. Du som är drivande, stresstålig, med en stor vilja att lära dig och en snabbhet i genomförandet av arbetet kommer att passa perfekt för denna tjänst!

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.weiderstal@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.