Sommarjobb inom industri

Sommarjobb inom industri

Söker du efter sommarjobb? Vill du arbeta inom industrin och kan arbeta skift? Just nu söker Adecco efter nyfikna och arbetsvilliga personer för sommarjobb inom industrin i Västerås.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer att variera men vanligt förekommande sysslor är truckkörning samt montering. Arbetstiderna är i skift och du kommer att arbeta hela sommaren.

Om dig

Vi söker dig som fyllt 18 år och som kan arbeta hela sommaren. Har du gymnasieutbildning inom verkstadsteknik, industri eller fordon samt truckkort är det till din fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi söker dig som är bra på att samarbeta och som är driven och nyfiken. Vidare är du flexibel, har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är inte rädd för att hugga i där det behövs. För dig som bor utanför Västerås är det krav på körkort och tillgång till bil för att du ska kunna ta dig till jobbet alla skift-tider. Truck- och traverskort är meriterande.

Om anställningen

Sommarjobbet är på heltid och ska tillsättas i juni. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten har start i juni. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Weiderstål via 021-470 29 13.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Weiderstål
Telefon 021-470 29 13
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.