Rekryteringsansvarig till Adecco i Västerås/Örebro

Rekryteringsansvarig till Adecco i Västerås/Örebro

Har du ett stort intresse för att utvecklas inom området rekrytering/personbedömning och vill jobba i en affärsorienterad miljö? Vill du arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor för att tillsammans uppnå bästa möjliga resultat? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

Som Rekryteringsansvarig kommer du att tillhöra teamet Hubsite Västerås. Idag arbetar vi främst med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän och kollektivanställda till våra större kunder inom industri och logistik. Du kommer att vara en del av ett team som älskar problemlösning och som arbetar tätt tillsammans med kund för att säkerställa den dagliga driften i produktion. Tjänsten kommer innebära att du jobbar både från vårt kontor i Västerås och Örebro tillsammans med ansvarig kontorschef och konsultchefer.

I din roll som Rekryteringsansvarig kommer du huvudsakligen att ansvara för hela rekryteringsprocessen för kollektivanställda, från att ta kravprofil med kund till att leverera kandidater som matchar kundens behov. Hos oss arbetar vi med standardiserade processer för att vara så effektiva som möjligt och du kommer få en grundlig utbildning i våra rekryteringsverktyg.

I din roll som Rekryteringsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Säkerställa kravprofil, annonsering samt search i olika kanaler/sökmotorer
  • Urval, telefonintervju/videointervju och djupintervju
  • Personbedömning och konsultation med kund
Du kommer självständigt att ansvara för kommunikationen med kund och kandidater och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kollegor i teamen som arbetar från Västerås och Örebro.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot HR eller liknande. Vi ser att du är van vid att arbeta administrativt med dator och telefon som främsta arbetsredskap. För att trivas i rollen så är du bekväm med att ta kontakt med nya människor och är van vid att hålla en hög servicenivå mot alla du möter. Din kommunikationsförmåga är mycket god, både skriftligt och muntligt, och du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal såväl som skrift. Vi ser det som mycket meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och om du har tidigare erfarenhet av stordriftsmiljöer.
Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande
  • Erfarenhet av att arbeta administrativt och med service
  • God kommunikativ förmåga i svenska språket
Vidare ser vi att du trivs med att arbeta med människor, förmåga att se helheten och van vid att sätta kundens behov i fokus. Du är lösningsfokuserad och har en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete självständigt. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. På Adecco ser vi dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.

I Sverige finns Adecco Group etablerat med tre varumärken: Adecco, Modis, och Badenoch&Clark. Tillsammans erbjuder koncernen såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som lösningar inom bland annat ledarskaps- och kompetensutveckling, och outsourcing på våra 59 kontor spridda över hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens naturliga val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat bemanningsföretag.

Om anställningen

Tjänsten som Rekryteringsansvarig är en intern tjänst på heltid med tillsättning omgående. Som anställd får du en anställning i Adecco HR med en provanställning på sex månader. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten är på heltid, har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Talent Sourcer: Sandra Strindeborn via 08 - 100 500 eller sandra.strindeborn@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Rekryteringsansvarig, Adecco, Bemanningsbranschen, Produktion, Västerås, Örebro, Industri och Logistik
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.