Operatör till Plåt- och kopparindustri

Operatör till Plåt- och kopparindustri

Har du erfarenhet av tjänster som Maskinoperatör och/eller Kantpressare? Kanske som Bockare eller Operatör för en stansmaskin? Då borde du söka tjänsten som Operatör till vår kund i Västerås!

Om tjänsten
Som Operatör kommer du primärt att hantera montering och tillverkning av komponenter och system. Det är fördelaktigt att du har erfarenhet av kantpress, bockningsteknik och/eller styrd stansmaskin och skärmaskin. Det är meriterande för tjänsten om du har truckkort. Arbetstiderna är fördelad på dagtid.

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering
  • Hantera styrd skärmaskin och stansmaskin
  • Tillverkning av komponenter
  • Tillverkning av system
  • Ritningsläsning
Om dig
Vi söker dig som har verkstadsvana och som är prestigelös i din personlighet. Som person värdesätter du att komma i tid till arbetet, är intresserad av att ta till dig företagets kultur och vill utvecklas som person.

Vi ser gärna att du är noggrann, uppmärksam och initiativtagande. Du känner dig bekväm i en liten arbetsgrupp såväl som i ett större arbetslag, med att utföra dina arbetsuppgifter såväl som i din kommunikation med andra. Vidare ser vi att du vågar kliva fram men inte på andras fötter och att du ser till mångfalden.

Viktigt för tjänsten är:
  • Verkstadsvana
  • Erfarenhet som Operatör
  • Flytande i svenska, både i tal och skrift
  • Resultatinriktat synsätt
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart vi hittat rätt kandidat, och är ett löpande uppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start så snart vi hittat rätt kandidat. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rebecka Thorell via 073- 684 74 07

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, operatör, Kantpress, Kantpressoperatör, Metallindustrin, Industri, Bockningsteknik, Västerås, Västmanland, Adecco
Mer info
Kontaktperson Rebecka Thorell
Telefon 0736847407
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.