Operatör till Oerlikon Balzers

Operatör till Oerlikon Balzers

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av att arbeta inom industrin och finns tillgänglig omgående? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco en operatör för uppdrag i Köping!

Om företaget
Oerlikon Balzers är världsledande leverantör av ytteknik som ger betydligt högre prestanda och ökad livslängd för precisionskomponenter och verktyg för metall- och plastbearbetningsindustrin.

Läs mer på: https://www.oerlikon.com/balzers/se/sv/

Om tjänsten
Tjänsten är förlagd på anläggningen i Köping. I din roll kommer du arbeta med för- och efterbearbetning av diverse industriverktyg. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Fixtur i maskin
  • Syna i mikroskop
  • Lägga verktyg i tvätt
  • Blästring
I arbetet förekommer det tunga lyft.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du som har erfarenhet av affärssystemet Navision samt supportsvarv kommer dessutom snabbt in i arbetet. I rollen förväntas du att arbeta självständigt med maskinerna, därför söker vi dig som är noggrann samt har ett eget driv och som kan se vad som behöver göras. Har du truckkort B är det till din fördel.

Om anställningen
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två urvalstester (MAP/Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Weiderstål daniel.weiderstal@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.