Motviktstruckförare till Västerås

Motviktstruckförare till Västerås

Är du redo för nästa utmaning? Har du körkort, truckkort A-B och har erfarenhet av truckkörning inom en industri? Då är denna tjänst något för dig.

Om tjänsten
Arbetet kommer att innebära truckkörning hos en av Adeccos kunder i Västerås. Du kommer att arbeta med påfyllnad av material, lastning/lossning eller arbeta med andra sedvanliga uppgifter som truckförare. Som truckförare hos oss kan du få köra både utomhus och inomhus med olika slags truckar.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A1-4 samt B1-4 som, ej är äldre än 5 år, samt tidigare arbetslivserfarenhet inom industri och logistik. Har du erfarenhet av affärssystemet SAP är det till din fördel.

Du vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du också noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll. Om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter, relevant utbildningsbakgrund samt B-körkort och egen bil är detta mycket meriterande.

Om anställningen
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.