Montörer till Västerås

Montörer till Västerås

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av montering från taktad lina? Är tillgänglig för nytt uppdrag omgående? Då är uppdraget som montör något för dig!

Om tjänsten
Vi söker nu montörer till en av våra industrikunder i Västerås. Du kommer att arbeta med mekaniskt montage på en taktad lina. I arbetet kommer det sannolikt bli så att du behöver vara på olika arbetsstationer och grupper, vilket innebär att man behöver vara flexibel och samarbetsvillig. Arbetstiderna är antingen dagtid eller tvåskift.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av industriarbete och mekaniskt montage på en taktad lina. Du har minst en gymnasieutbildning inom exempelvis verkstadsteknik, industri eller fordon. Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med eget driv samt viljan att göra ett bra jobb. Vidare är du flexibel och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter och kan samarbeta. Din vana av att arbeta inom industrin gör att du förstår vikten av både tempo och noggrannhet i arbetet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: niclas.dadda@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juli 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.