Montörer till Västerås

Montörer till Västerås

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av montering? Är tillgänglig för nytt uppdrag omgående? Då är uppdraget som montör något för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu montörer till en av våra industrikunder i Västerås. Du kommer att arbeta med mekaniskt montage. I arbetet kan du även få köra truck samt använda lyftdon. Arbetet är antigen på dagtid eller 2-skift

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av industriarbete och mekaniskt montage. Du har minst en gymnasieutbildning inom exempelvis verkstadsteknik, industri eller fordon. Har du truckkort A-B, ej äldre än 5 år, och traverskort är det till din fördel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med eget driv samt viljan att göra ett bra jobb. Vidare är du flexibel och har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter och kan samarbeta. Din vana av att arbeta inom industrin gör att du förstår vikten av både tempo och noggrannhet i arbetet.

Om anställningen

Uppdraget är ett konsultuppdrag med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Weiderstål 021-470 29 13.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, montör, mekaniskt montage, Adecco, Västerås
Mer info
Kontaktperson Daniel Weiderstål
Telefon 021-470 29 13
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.