Mekaniker till Västerås

Mekaniker till Västerås

Är du redo för nästa utmaning? Har du mekanisk utbildning och kan obehindrat använda engelska i tal och skrift? Då ska du söka till oss! Just nu söker Adecco medarbetare för rekrytering till en av våra industrikunder!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer det att vara stort fokus på förebyggande underhåll, felsökning och upprättande av rondering med syfte att proaktivt åtgärda utrustningsproblem med dess rotorsaker i processen och kring system. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll där felsökning är inkluderat. Tillsammans med ditt team kommer du dessutom arbeta med optimering av anläggningens driftsäkerhet. I rollen ingår beredskap.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:
  • Organisera och strukturera för ökad produktivitet. Reducera stopptider. Förbättra kvalitet och utbyte på produkter genom stabila utrustningar.
  • Arbetsorderhantering för dokumentation underhållsinsatser.
  • Med mycket energi och driv skapa förutsättningar för en engagerande organisationskultur som jobbar med förbättringar varje dag.
  • Delta vid inköp av ny utrustning samt reservdelar.
Om dig
Vi söker dig som har en mekanisk utbildning eller motsvarande på minst gymnasienivå. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du tidigare arbetat med något av följande: säkerhetsförbättringar, elektriker, svets, förebyggande underhåll och förbättringsarbete. Meriterande för tjänsten är erfarenhet från processindustri såsom pappers-, elektronik-, livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin. Att kunna tala och skriva på engelska och svenska är ett krav för tjänsten.

Som person söker vi dig som ser möjligheter och som vill skapa lösningar. Du har en positiv inställning till arbete och har en mycket god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är social och har en vilja att hjälpa andra.

Om anställningen
Uppdraget är en rekrytering på heltid med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Weiderstål 021-470 29 13.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, processindustri, underhåll, industri, Adecco, Västerås
Mer info
Kontaktperson Daniel Weiderstål
Telefon 021-470 29 13
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.