Materialhanterare till Northvolt i Västerås

Materialhanterare till Northvolt i Västerås

Northvolts mål är att tillverka världens mest miljövänliga batterier för att möjliggöra övergången till förnybar energi. Med återvinning och nytänkande i fokus vill Northvolt besegra klimatförändringen utan att kompromissa med ekosystem, över användningen av naturresurser eller förorening av vatten och mark. Northvolt förbereder och leder förändringen inför nästa generations miljötänkande!

I en snabbrörlig och föränderlig värld där miljömedvetenhet och elektrifiering står allt mer i fokus kommer framtidens batterier ha en stor inverkan. Morgondagens energikällor kräver nya lösningar, framtagna av drivna, kunniga och nyfikna medarbetare.

Vill du bidra med kunskap och arbetslivserfarenhet på resan mot en mer hållbar framtid? Vill du vara en del av arbetet på en av de största batterifabrikerna i Europa?

Då har vi tjänsten för dig på Northvolt Labs i Västerås!

Om tjänsten
Som Materialhanterare kommer du att ha ansvar för i- och urlastningen av material i enlighet med rådande rutiner och riktlinjer. Du kommer även hantera avfallsmaterial.
Vidare innefattar rollen kontroll och paketering.

Det dagliga arbetet innefattar uppdating av data i systemen, följa upp och agera på systemavvikelser samt kommunicera avvikelser till interna parter och även analysera och kommunicera resultat till dessa. Vidare kommer du att deltaga och bidra till processutveckling och förbättringsarbeten.

I din roll som Materialhanterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • I-och urlastning
  • Kontroll och paketering
  • Kontinuerligt arbeta med förbättringsarbete
Northvolt har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om dig
För att trivas i rollen som Materialhanterare tror vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom logistikområdet med inriktning mot materialförsörjning. Har du tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och processindustri kommer du att kunna bidra till verksamheten.

Du har även tidigare erfarenhet utav att arbeta med förbättringsarbete. Du har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att arbeta med IT verktyg. Du känner dig bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift. Det är meriterande om du har ytterligare språkkunskaper.

För att trivas i rollen har du förmågan att själv driva och underhålla såväl processer som relationer. Du har ett proaktivt arbetssätt och stimuleras av att lösa problem. Som person är du kommunikativ, resultatinriktad, serviceorienterad och bekväm med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser även att du har ett starkt engagemang, driv och god förmåga att prioritera bland dina dagliga arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:
  • Truckkort
  • Genomgått säkerhetsutbildning
  • Obehindrat kunna kommunicera på engelska i tal och skrift
Har du erfarenhet av att arbeta i renrum och/eller torrum är det mycket meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Northvolt
Northvolt AB grundades 2015 och är ett svenskt industriföretag med målet att tillverka världens mest miljövänliga batterier.
Läs mer på Northvolts hemsida www.northvolt.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:
Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se alternativt Daniel Weiderstål via daniel.weiderstal@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Logistik, Material, Materialhantering, Materialhanterare, Truck, Truckkort
Mer info
Kontaktperson Daniel Weiderstål
Telefon 021-470 29 13
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.