Kvalitetskoordinator till Adecco för uppdrag!

Kvalitetskoordinator till Adecco för uppdrag!

Har du erfarenhet av att arbeta inom tillverkande industri, gillar administration och brinner för kvalitet? Har du dessutom god datavana och kunskaper i SAP? Då ska du söka detta uppdrag hos en av våra kunder i Västerås

Om tjänsten

Som kvalitetskoordinator hos vår kund kommer du att arbeta med att ta fram underlag till tillverkningen bereda certifikat.

I din roll som kvalitetskoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära
  • Granska certifikat
  • Granska slutdokumentation
  • Certifiera produkt
  • Skanna certifikat och intyg
  • Hantera arkivmaterial
  • Utföra administrativa uppgifter i inom dokumenthantering
Om dig

Vi söker dig som har teknisk gymnasieutbildning och vana av ritningsläsning och mätteknik. Du är en god kommunikatör som besitter en inre säkerhet som gör att du även kan fatta och förmedla olika beslut. Du har förmågan att driva och planera dina egna uppgifter och trivs både att arbeta självständigt eller i grupp. Som person är du noggrann och har ett högt kvalitetstänk och säkerhetstänk.

Viktigt för tjänsten
Teknisk utbildning och erfarenhet från tillverkande industri
God svenska och gärna engelska
Goda datakunskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen

Tjänsten som kvalitetskoordinator är ett konsultuppdrag med start omgåendeoch sträcker sig till juni 2019.Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten senast 24/6-2018 genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Elisabeth Edström via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord Adecco, Västerås, kvalitetskoordinator, SAP, Ritningsläsning
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Edström
Telefon 021-470 29 20
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.