Kemist till NKT Technology Consulting i Västerås

Kemist till NKT Technology Consulting i Västerås

Har du erfarenhet av att arbeta inom kemisk analys med fokus på organiska material? Är du strukturerad och noggrann? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag hos vår kund NKT.

Om tjänsten
I rollen som kemist kommer du att ingå i ett team som ansvarar för olika frågeställningar inom kemi och material. Du kommer att utföra kemiska analyser med fokus på kromatografi samt ansvara för metodutveckling som behövs för diverse FoU-projekt samt kunduppdrag. Arbetet inkluderar även:
  • Utvärdering av resultat och sammanfattning av slutsatser
  • Arbete i alla steg i kemiskt analysarbete och rapportering
  • Underhållsplanering för väsentliga instrument och laboratoriefaciliteter
Uppdraget är ett vikariat mellan oktober 2020 till sommaren 2021 med chans till anställning hos NKT.

Om dig
Du som söker denna tjänst ska ha en kandidatexamen samt minst tre års arbetslivserfarenhet av kemisk analys och/eller organisk kemi. Du har förmågan att arbeta självständigt med dina uppgifter men samarbeta gärna med andra när det behövs för att driva arbetat framåt. Du har en bra struktur i ditt arbete, noggrannhet och ordning är självklarheter för dig. Din flexibla inställning kommer till användning då förutsättningar för arbetet snabbt kan förändras.

Övriga krav för uppdraget är:
  • Erfarenhet av provberedning och arbete i laboratorier
  • Erfarenhet av GC-MS, HPLC och SEC-analys, inklusive metodutveckling och felsökning
  • Att obehindrat kunna uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift
Tidigare erfarenhet med analysmetoder som FTIR och DSC är meriterande, men inget krav.

Om NKT
Hos oss kommer dina färdigheter, ambitioner och beslutsamhet att bidra till att förbinda världen med högkvalitativa kraftkablar som driver den globala övergången till förnybar energi. Bli en del av vår internationella organisation som bygger på höga ambitioner, framgångsrika resultat och gott samarbete. Vi är ett globalt företag, världsledande inom högspänningskablar som varit banbrytande inom kabelindustrin sedan 1891. Än idag möter vi fortfarande proaktivt världens ständigt växande behov av energi. NKT sysselsätter cirka 3 400 anställda med huvudkontor i Bröndby, Danmark.
Läs mer på nkt.com.

Om anställningen
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning i oktober. Uppdragets period är mellan oktober 2020 till sommaren 2021. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två tester (MAP/MATRIGMA) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Daniel Weiderstål daniel.weiderstal@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.