Inköpare inom indirekt inköp till Northvolt

Inköpare inom indirekt inköp till Northvolt

Northvolts mål är att tillverka världens mest miljövänliga batterier för att möjliggöra övergången till förnybar energi. Med återvinning och nytänkande i fokus vill Northvolt besegra klimatförändringen utan att kompromissa med ekosystem, över användningen av naturresurser eller förorening av vatten och mark. Northvolt förbereder och leder förändringen inför nästa generations miljötänkande!

I en snabbrörlig och föränderlig värld där miljömedvetenhet och elektrifiering står allt mer i fokus kommer framtidens batterier ha en stor inverkan. Morgondagens energikällor kräver nya lösningar, framtagna av drivna, kunniga och nyfikna medarbetare.

Vill du bidra med kunskap och arbetslivserfarenhet på resan mot en mer hållbar framtid? Vill du vara en del av arbetet på en av de största batterifabrikerna i Europa?

Då har vi tjänsten för dig på Northvolt Labs i Västerås!

Om tjänsten
I ditt arbete som Inköpare inom indirekt inköp kommer du se över och säkerställa att leverantörerna håller hög produktkvalitet och leveransprecision till rätt kostnad. Du sköter förhandlingar, och ser till att tidsplanerna i projektet hålls. Din dag kommer även att bestå av att skapa order, säkerställa korrekt lagerhållning samt att säkerställa betalning av fakturor. Grundläggande administration och arbete i företagets system kommer vara en del av din vardag, precis som daglig kontakt med leverantörer samt beställare inom Northvolt Labs.

Du kommer att vara en självgående del av ett produktivt team hos vår kund!

I din roll som Inköpare inom indirekt inköp kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Bedöma och säkerställa leverantörer
  • Samla in och hantera kravspecifikationer från beställare inom organisationen
  • Inköpsrelaterad administration
Tjänsten som Inköpare är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdragsperiod är 3 månader med chans till förlängning och/eller anställning hos kund. Placering är på Northvolt i Västerås.

Om dig
Om du har ett stort kommersiellt och tekniskt intresse kommer du att trivas i rollen som Inköpare. Du är driven och har god förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät såväl internt som externt. Du är tillräckligt självgående för att kunna hitta kontaktvägar och lösningar både internt och samt kunna hantera en kommersiell dialog med leverantör.

För att lyckas bra i rollen som Inköpare har du god teknisk förståelse och ditt engagemang för branschen är stort! Din förmåga till samarbete och ditt positiva sociala sätt kommer att hjälpa dig att snabbt komma in i rollen på företaget. Du uppskattar och utmanas av att få använda dina goda kunskaper i engelska språket och dina goda systemkunskaper.

Du som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen alt. ekonomiexamen med arbetslivserfarenhet från liknande tjänster ska söka redan idag!

Viktigt för tjänsten är:
  • Analytisk förmåga
  • Mycket goda kunskaper i Microsoft Excel
  • Obehindrat kunna kommunicera på engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Northvolt
Northvolt AB grundades 2015 och är ett svenskt industriföretag med målet att tillverka världens mest miljövänliga batterier.
Läs mer på Northvolts hemsida www.northvolt.com

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Peder Andersson via peder.andersson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköp, Indirekt inköp, Procurement, Buying, Buyer, Inköpare
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.