HR-Generalist till Västerås

HR-Generalist till Västerås

Vill du utvecklas och få nya erfarenheter inom ditt yrke? Vill du upptäcka nya arbetsplatser och möta nya människor? Vi på Adecco kan ge dig dessa möjligheter!

Om tjänsten
Som HR-generalist hos vår kund arbetar du brett över hela HR-området och är ett stöd till verksamhetens medarbetare och chefer. Du arbetar både operativt och strategiskt, både självständigt och teambaserat tillsammans med dina HR-kollegor. Det kommer även finnas möjlighet att driva och delta vid utvecklingsarbeten.

Om dig
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning inom personalområdet och med flera års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna inom industrin och i en internationell organisation. Du har erfarenhet av både strategiskt och operativt HR-arbete som till exempel ledarutveckling, chefscoachning, fackliga förhandlingar och arbetsrättsliga frågor. Svenska och engelska behärskar du väl i både tal och skrift. Har du drivit lönerevision för ett större företag är det meriterande.

För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Det är viktigt att du som person är flexibel och trivs med varierade arbetsuppgifter samt att du gärna stöttar dina kollegor vid behov. Dessutom tar du för dig i dialoger med avdelningschefer, genom att bidra med din expertis från ett HR-perspektiv. Slutligen har du en god struktur i ditt arbete och säkerställer att rekrytering av nya medarbetare och projekt genomförs i rätt tid.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.weiderstal@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.