Golvläggare till kund i Västerås

Golvläggare till kund i Västerås

Golvläggare till kund i Västerås

Adecco har fått förtroendet att stötta vår kund i bemanning av golvläggare. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet och vi erbjuder en anställning som konsult. Uppdraget är beräknat att pågå i 6-12 månader men vår avsikt är att jobba långsiktigt med dig och därför kommer vi även att matcha dig mot alla andra uppdrag vi har.

Om tjänsten
I rollen som golvläggare är din huvudsakliga arbetsuppgift installation av heltäckningsmatta. Det ställs höga krav på noggrannhet i den här tjänsten, slutresultatet är alltid av yttersta vikt. Bitvis kommer du att arbeta under tidspress och andra perioder kommer du att ha lugnare tempo där du istället kan bistå med din arbetskraft på andra områden.

Om dig
Du har erfarenhet av golvläggning sedan tidigare, specifikt mattläggning. Du gillar att jobba i situationer där du planerar din arbetsinsats tillsammans med dina kollegor - när golvet ska läggas kan ju ingen annan gå där och därför vet du hur viktig planeringen är. För att inte behöva göra om allt på nytt och riskera att dina kollegor står utan arbete, är kvalitet och noggrannhet två ledord som följer dig i arbetet. Bättre att göra rätt en gång, än att nästan göra rätt två gånger.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska, talat och skrivet
  • Erfarenhet av golvläggning
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som golvläggare är ett konsultuppdrag med start så snart omständigheterna tillåter. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos vår kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ola Ekehult via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Golvläggare, mattläggare, hantverkare, hantverksbranschen, golv läggare, matt läggare, heltäckningsmatta
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.