Erfaren CNC-operatör för uppdrag i Sala

Erfaren CNC-operatör för uppdrag i Sala

Nu söker vi en CNC-operatör med erfarenhet av flerop-maskin för omgående uppdrag till en av våra kunder i Sala.

Om tjänsten
Som CNC-operatör hos vår kund ansvarar du för flerop-maskiner med styrsystem Fanuc. Du kommer arbeta med skärande bearbetning. Tillsammans med dina kollegor kan ni i viss mån styra över arbetsdagen och fördela arbetsuppgifter för ett så effektivt flöde som möjligt. Tillsammans deltar ni i daglig styrning och arbetar ständigt med kvalitetsförbättring på avdelningen.

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ställning av maskiner, Fanuc styrsystem
  • Ritningsläsning och räkna på toleranser
  • Avsyning och mätning
  • Felavhjälpning
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetet är förlagt dagtid, vardagar men skiftgång kan förkomma.

Om dig
Vi söker dig som är erfaren CNC-operatör och har en förmåga att se tillverkningsflödet och har ett intresse för bakomliggande system. Du är van vid ritningsläsning, maskinställning och att räkna på toleranser. Du bidrar med teknisk kompetens och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. För att förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter samt för dokumentation är det viktigt med goda kunskaper i svenska. Truckkort A och B samt B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi tror att du som söker är ansvarsfull, självgående med eget driv och har ambition att leverera. Du har lätt att samarbeta med andra, noggrann i ditt arbete och öppen för förändringar.

Om uppdraget
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Rickard Luchterhand via Adecco 010 - 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.