Ekonomiassistent till drivmedelsbranschen

Ekonomiassistent till drivmedelsbranschen

Har du erfarenhet som ekonomiassistent? Vill du tillhöra en fartfylld grupp kollegor? Då är tjänsten som Ekonomiassistent i centrala Västerås något för dig!

Om jobbet
I din roll som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att arbeta med leverantörsreskontraarbete. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med kunder och leverantörer via telefon och mejl. Tjänsten kommer även innebära fakturahantering. Du kommer tillhöra en narbetsgrupp på ca8 personer och företaget är placerat centralt i Västerås.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet som ekonomiassistent och har arbetat med leverantörsreskontra tidigare. Du har förståelse för ekonomiprocesser och är en serviceinriktad person med eget driv som har förmågan att utföra ditt arbete på ett självständigt och strukturerat sätt. Om du tidigare fått höra från dina kollegor att du är en social, noggrann och lättlärd person kommer du att passa i den här rollen.

Om anställningen
Uppdraget som ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Uppdraget är på ca 6 månader. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker med CV som beskriver vad du gjort och ett personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Thorell via hennes mail rebecka.thorell@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.