Ekonomiansvarig till flygbolag i Västerås

Ekonomiansvarig till flygbolag i Västerås

Adecco söker Ekonomiansvarig till flygbolag i Västerås med start så snart som möjligt.

Om tjänsten
I din roll som Ekonomiansvarig kommer du sköta allt inom ekonomi och lön. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
 • Årsredovisning
 • Månadsbokslut
 • Löpande bokföring
 • Fakturering
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Skatter och moms
 • Lönehantering
 • Övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter
Om dig
Vi söker dig som har ekonomiutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl, i både tal och skrift, på svenska och engelska. Du arbetar självständigt med ekonomi och löner, har affärstänk och lösningsfokus i arbetet. Som person är du ansvarsfull och ordningsam. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att prioritera i arbetet. Du bidrar med positiv stämning på arbetsplatsen och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Viktigt för tjänsten är:
 • Struktur
 • Ansvars
 • Ordningssinne
 • Arbetsglädje
Om anställningen
Rekryteringsprocessen genomförs av Adecco, du blir anställd av vår kund. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Anställningen startar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på heltid och långsiktig.

Om ansökan
Tjänsten startar så snart vi hittar rätt person. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är två tester som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Ett personlighetstest (MAP) och ett logiskt test (Matrigma). Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel: 021 - 470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.