Ekonomiansvarig till Västerås

Ekonomiansvarig till Västerås

Om tjänsten
Vi söker ekonomiansvarig till expansivt företag i Västerås. I din roll som Ekonomiansvarig kommer du att arbeta med allt inom företagets ekonomi som till exempel:
  • Upprättande av månads- och årsbokslut
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Löneadministration
  • Externa kontakter med bolagets revisor m.fl.
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter
Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial ekonomiutbildning och erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har kanske tidigare arbetat som ekonomiansvarig eller redovisningsekonom och är van att ta ansvar och jobba självständigt i ekonomirollen. Du uttrycker dig väl, i både tal och skrift, på svenska och engelska. Du har en positiv och prestigelös inställning och har förmågan att hantera uppgifter i både smått och stort. Att ta ansvar, effektivisera och driva ditt arbete framåt är en självklarhet för dig. Du bidrar med arbetsglädje och trivs på en arbetsplats med olika yrkesroller.

Om anställningen
Rekryteringsprocessen genomförs av Adecco, du blir anställd av vår kund. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Anställningen startar med en provanställning på 6 månader. Tjänsten är på heltid och långsiktig.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande då tjänsten ska tillsättas snarast. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök senast den 31 januari.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson via tel: 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.