Deltids- och studentarbete vid informationsdisk

Deltids- och studentarbete vid informationsdisk

Är du en glad och positiv person som älskar att ge bra service? Är du intresserad av ett arbete där du får träffa mycket människor? Kan du starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande och roligt uppdrag hos en av våra kunder i Västerås!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i en informationsdisk där du svarar på kunders frågor, hjälper kunder att hitta rätt, gör kundutrop i högtalarsystemet samt jobbar med enklare försäljning och administration. Du kommer att vara delaktig i event som uppdragsgivaren arrangerar.

Vi söker en person som bemannar informationsdisken 14:45-20:15 måndag-fredag samt studenter som arbetar helger samt täcker upp eventuell frånvaro.

Om dig
Vi söker dig som gillar att träffa människor och att ge bra service. Du trivs när det händer mycket omkring dig, tar gärna tag i saker samt ser det som självklart att lösa kunders problem. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt är en van datoranvändare. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du gillar att ge service och är genuint intresserad av att lösa kundens problem. Du har en positiv inställning, är stresstålig och har förmågan att prioritera, du förstår värdet av att sätta kunden i första rummet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du blir anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.weiderstal@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.