Adeccos kund i Västerås söker en erfaren mättekniker

Adeccos kund i Västerås söker en erfaren mättekniker

Är du en erfaren mättekniker som tycker om att ta eget ansvar och har en känsla för eget arbete? Då har vi jobbet för dig! Adeccos kund i Västerås söker nu en mättekniker som har ett öga för detaljer och som vill vara med och delta i kvalitetsarbetet! Välkommen med din ansökan!

Som mättekniker kommer du att ansvara för att mäta och kontrollera detaljer enligt ritningar, specifikationer och arbetsstandarder för godkännande och återkoppling till produktion. Programmering av mätprogram, oförstörande provning. Du kommer dessutom att mäta manuellt och med mätmaskin, utvärdera resultat, kommunicera med operatörer, framtagning av nya mätprogram, rapportera i system, delta i kvalitetsarbete. Dessutom deltaga i gruppens förbättringsarbeten.

I din roll som mättekiker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Mätning
  • Utvärdering
  • Framtagning
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av mätteknik inom bearbetningsindustri och som har en gymnasieingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk utbildning med inriktning på mätteknik. Det är önskvärt om du har programmeringsvana i Zeiss mätmaskiner, SAP samt att du har en god datorvana och bra kunskaper inom Office-paketet. Det är ett krav att kunna svenska i både tal och skrift, engelska är ett plus.

Vidare ser vi att du som person är ansvarstagande, lättlärd, att du har känsla och tar ansvar för eget arbete samt har en vilja att göra rätt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Ansvar
  • Lättlärd
  • Initiativtagande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om att arbeta som konsult på Adecco

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som mättekiker är ett konsultuppdrag med start omgående Till att börja med är uppdraget på 8 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic via 021 - 470 29 20

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mättekniker, industribearbertning, industri, Västerås, Adecco, gymnasieingenjör, ingenjör
Mer info
Kontaktperson Amila Dresevic
Telefon 021 470 29 20
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.