Adeccos kund i Västerås söker en Teknisk skribent!

Adeccos kund i Västerås söker en Teknisk skribent!


Nu söker Adeccos kund i Västerås en teknisk skribent som har ett öga för detaljer! Du ska gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vara strukturerad, är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Som skribent ska du vara med och stödja ett team med att justera och rätta upp dokumentation. Uppdraget är ett vikariat fram till sista november, start omgående!

I din roll som skribent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Stöjda
  • Dokumentera
  • Justera
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller tidigare erfarenheter av produktionsteknik samt en lång erfarenhet av dokumentation.

Vidare ser vi att du är en person har ett gediget intresse för dokumentation, öga för detaljer, bra på att följa instruktioner. Du ska även ha en god kommunikationsförmåga då arbetet innebär kommunikation med personer internt och externt, och kunna uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Självgående
  • Engagerad
  • Flexibel/adaptiv
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som skribent är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget sträcker sig fram till sista november. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic via 021-470 29 20

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, Administratör, Skribet, Tekniksk, Adecco, Västerås
Mer info
Kontaktperson Amila Dresevic
Telefon 021 470 29 20
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.