Servicetekniker

Servicetekniker

Är du intresserad av att vara med och skapa ett ännu bättre och mer anpassningsbart samhälle? Vi söker nu en servicetekniker där du får ansvara för fastighetsservice och underhåll av våra fastigheter.

Som Servicetekniker har du kontakt med våra kunder samt med de entreprenörer som krävs för genomförandet av större reparationer och ombyggnationer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Praktiskt åtgärda uppkomna fel och förhindra fel med förebyggande arbete
  • Praktiskt utförande av planerat underhåll som exempelvis ventilationsservice
  • Kontering av drift- och underhållsrelaterade leverantörsfakturor
  • Orderhantering i företagets affärssystem
  • Leda och fördela mindre samt större typer av ombyggnationer/renoveringar
  • Driva ett aktivt förbättringsarbete bl.a. genom att rapportera avvikelser/förbättringsförslag
Du kommer att utgå med servicebil från vårt kontor i Västerås. Tjänsten innebär resor med övernattningar.

För rätt person erbjuder vi ett fritt och spännande jobb i en organisation med högt engagemang där den som vill och kan, får möjlighet att utvecklas i en framgångsrik organisation!

Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsskötsel/teknik samt kunskaper inom ventilation, el, va och byggnation. Som person är du målinriktad, positiv och arbetar lika bra självständigt som i ett team. Du klarar av att ha många bollar i luften, behärskar svenska både i tal och skrift och har B-körkort.

Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

För mer information kontakta vår Servicechef Patrik Elophe.

Urval sker löpande, så sök gärna redan idag. Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Patrik Elophe
Telefon 070-332 90 98
Område Västerås
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adapteo är drivande i utvecklingen för ett bättre och mer flexibelt samhälle genom vårt erbjudande av modulära byggnader för temporära och permanenta behov. Framtidens byggande ställer höga krav på flexibilitet, tillgänglighet och hållbarhet, och just detta är fokus för hela vår verksamhet.

Vi är Norra Europas ledande leverantör av modulära byggnader och är verksamma i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland. Ursprungligen bildades bolaget som ett dotterbolag till Cramo, men är sedan 2019 helt självständigt, och noterat på Nasdaq Stockholm. År 2018 uppmätte Adapteos omsättning 221 miljoner euro. Vi är idag ca 400 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda.

Adapteo's kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av att vi är Proaktiva, Samarbetsvilliga och Engagerade.