Tekniker till laboratorie i Västerås

Tekniker till laboratorie i Västerås

Vi växer och söker därför medarbetare för anställning till vårt gäng i Västerås. Vi söker dig som har vana med att arbeta i Excel, är tekniskt kompetent och har lätt för att vara social.

Företaget är ett så kallat ackrediterat luftlaboratorie med inriktning på mätning och konsultation kring utsläpp till luft.

Tjänsten är en teknikertjänst vilket innebär ett varierat och ständigt utvecklande yrke. Tjänsten innebär att åka ut till kunder och hjälpa dessa med kontroller av utsläpp till luft. Detta arbete innehåller tre delar, en där fältarbete och insamling av mätvärden utförs, en där beräkningar och mätvärdesbehandling sker och sista delen är rapportskrivning. Under fältarbetet spenderas ofta nätter på hotell. Frekvensen av detta uppskattas från 0-2 nätter per vecka.

Då ingen specifik utbildning för arbetet finns så jobbar företaget med att utbilda personalen internt. De erfarenheter som nämns bidrar till att påskynda den interna utbildningen vilket anses vara fördelaktigt.

Provanställning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Mer info
Email Mejla Ackrediterad Miljöprovning i Västerås AB
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.miljoprovning.se
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AMP är ett företag som tillhandahåller ackrediterade mät samt konsulttjänster inom miljöområdet. Den huvudsakliga sysselsättningen är att utföra mätningar för kontroll av lag- och villkorsefterlevnad.