projektledare till stort industriföretag i västerås

projektledare till stort industriföretag i västerås

Är du en driven ingenjör som vill ha ett utvecklande jobb på ett av Västerås största industribolag? Här är chansen för dig att arbeta i en varierande roll inom maskinservice samt samla viktiga erfarenheter för framtiden. Om det här låter som en tjänst för dig så tveka inte att söka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en projektledare till ett av Västerås största industriföretag. Du agerar som projektledare inom maskinservice vilket är en utvecklande och varierande roll. Du kommer att ingå i ett härligt och hjälpsamt team på fem personer där alla har unik kompetens inom projektledning samt tillverkning av elektriska motorer, kontrollutrustningar och styrning av maskiner.

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig på sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du arbeta med ärenden för maskinservice som kan variera från enklare uppgifter som att ta fram dokumentation och information till att hantera mer avancerade haverisituationer. Där behöver du agera som projektledare och hålla ihop ett team med personer från flera enheter inom exempelvis service, sälj och serviceenheten spetskompetenser från fabriken. Arbetet är väldigt varierande och du kommer arbeta med både små och stora utmaningar inom maskinservice. Du kommer arbeta mycket med kommunikation med teamet samt via mail och telefon på engelska eftersom det förekommer kontakt med både lokala och externa enheter.

Du kommer till exempel att:
 • Göra felsökningar av problem i maskinerna
 • Planera projekt och fördela resurser
 • Kommunicera med lokala och externa företag
Tjänsten passar dig som har ett stort teknikintresse och som vill ha ett varierande och utvecklande arbete inom industribranschen. Utöver motivationen som uppstår av ditt intresse för teknik skapar det även en grundläggande förståelse och grund till de utmaningar som uppstår. Du kommer bli en del av både Academic Work och kundföretaget, vilket ger dig ett brett nätverk och meriterande erfarenheter inför framtiden. Med erfarenhet från denna tjänst finns även möjlighet till att få arbeta med projektledning för större leveranser.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning på högskola eller universitetsnivå, inom exempelvis mekanik eller elektronik
 • Har ett stort teknikintresse och förmåga att förstå övergripande teknik
 • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift, då båda språken förekommer i tjänsten
Det är meriterande om du
 • Tidigare arbetat inom liknande områden
 • Har erfarenhet inom projektarbeten
Som person är du kommunikativ och kund- och affärsorienterad då tjänsten omfattar mycket kontakt med de lokala teamen samt externa företag. Det krävs även att du är drivande, strukturerad och har förmåga att jobba självständigt. Då arbetet är varierande och innefattar olika utmaningar som uppstår tycker du även om att ta ansvar och är flexibel samt kan prioritera mellan uppgifter.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid, 6mån. Möjlighet till förlängning.
 • Placering: Västerås
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av Västerås största industribolag med stort utbud av avdelningar och tjänster vilket gör det möjligt för dig att kunna utvecklas. Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du får mer information om vår kund.