illustratör för studentuppdrag hos Mälark

illustratör för studentuppdrag hos Mälark

Åt Mälarks vägnar söker vi nu en student som vill ta sig an ett spännande extrajobb som illustratör! Är du en höjdare på Photoshop och vill arbeta med att realisera ritningar? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en illustratör till Mälark. Mälark sitter i ett mysigt hus i Rocklunda och arbetar med att designa utemiljöer och ta fram dokumentation för markarbeten i förbindelse med att nyproduktion ska byggas eller att ombyggnationer ska utföras.

Detta är ett flexibelt extrajobb där du kommer ha möjlighet att arbeta vid sidan om dina studier några timmar i veckan. Arbetet kan ske på distans, men man behöver finnas inom ett rimligt pendlingsavstånd till Västerås. Du kommer att arbeta projektbaserat och styra dina tider ut efter detta. Du kommer också i början av din anställning få en introduktion till Mälark som företaget, dess etiska regler och rutiner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mälark. Uppdraget kommer att vara på deltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som illustratör kommer du arbeta med att illustrera utemiljöer, du kommer att få en CAD-ritning och utifrån den lägga till visuella effekter i Photoshop för att göra ritningarna verklighetstrogna.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i Photoshop och skapa illustrationer
 • Avläsa CAD-ritningar
 • 3D-modellering
Tjänsten passar dig som gillar illustrationsarbete och har ett intresse av växtligheter och park.

Vi söker dig som
 • Studerar en pågående eftergymnasial utbildning och vi ser som meriterande om du är i slutskedet av utbildningen
 • Kan tyda och avläsa CAD- ritningar
 • Goda kunskaper inom Photoshop
 • Har ett intresse av att visualisera utemiljöer
 • Obehindrat kan prata och skriva på svenska då språket dagligen används i arbetet
Det är meriterande om du

* Har relevant arbetslivserfarenhet

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda och klara inom rimlig tidsram. Att du har en bra arbetsmoral, är kreativ i dina tankegångar och har en starkt intresse för grafisk design.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: Vid behov
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Rocklunda, Västerås
 • Kontaktuppgifter: Linn Karlsson, 021 480 71 19
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mälarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mälark är ett landskapsarkitektkontor beläget i Rocklunda, Västerås. De har funnits sedan 1981 och designar utemiljöer och trädgårdar i Mälardalsregionen och Stockholmsområdet. Mälark arbetar för att skapa vackra, trivsamma och långsiktigt hållbara utemiljöer.