Vi söker en QA till Stadler Service Sweden!

Vi söker en QA till Stadler Service Sweden!

Är du noggrann och kvalitétsmedveten? Har du lätt att samarbeta med andra människor och ett intresse av kundkontakt? Då är denna tjänst perfekt för dig! Vi söker åt Stadler Service Swedens vägnar en QA till deras spännande projekt inom fordonsindustrin.

Information om uppdraget

Academic Work söker en QA till Stadler Service Sweden. I denna roll kommer ett av dina ansvarsområden vara att se till att teknisk dokumentation är kvalitetssäkrad och även fungera som länken mellan kunder och kollegorna i produktionen. Din huvuduppgift kommer vara att säkerställa att rätt kvalité levereras mot kund. Du kommer tillhöra kontoret i Tillberga men ofta vara på plats i produktionen som ligger i anslutning till kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stadler Service Sweden AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram ett halvår. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som QA kommer ditt ansvarsområde innefatta att följa med kunder under besiktning av fordon och produkter, det är ditt ansvar att se till att alla papper och dokumentation är på plats inför dessa tillfällen och även säkerställa att produkterna levereras med kvalité. Du kommer fungera som länken mellan produktionen och kunderna, därmed kommer du vara en förmedlare parterna emellan. Det handlar om att du ska kunna bemöta både kunder och medarbetare för att säkerställa kvalitén. Du kommer även notera avvikelser i det interna systemet och se till att detta blir åtgärdat. I denna roll arbetar du nära både produktionspersonal, projektmedlemmar och kunder.

Du kommer till exempel att:

Kvalitetssäkra produkter och teknisk dokumentation
 • Vara med vid kundbesiktningar
 • Vara bryggan mellan kunderna och produktionen så att det bästa resultatet levereras
Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom Office-paketet
 • Innehar en avklarad gymnasieutbildning
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, då båda språken kommer förekomma i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du

* Har relevant arbetslivserfarenhet från liknande tjänst

Vi kommer i den här tjänsten lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är ansvarstagande, noggrann och lättlärd. Du är inte konflikträdd men visar samtidigt ödmjukhet mot människor i din närhet. Det är även viktigt att du har en kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Övrig information
 • Start: Mars eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Tillberga i Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stadler Service Sweden ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadler Service Sweden AB är en företagskoncern med bred verksamhet inom järnvägssektorn. Bolaget erbjuder helhetslösningar i form av moderniseringar, ombyggnader, fordonsrevisioner och krockskador. En matrisorganisation är etablerad och arbetet bedrivs i projektform med separata projektorganisationer, etablerad gate modell, standardiserade processer, nyckeltalsrapportering, volatilitetstyrning och riskhantering. Bolaget besitter kompetenta medarbetare och skicklig verkstadspersonal. Specialisering finns även på introduktion av nya fordonstyper åt tågtillverkare och efterföljande garantiarbeten. Inom bolaget finns en svarvverksamhet som i första hand erbjuder underhåll i form av hjulsvarvning men även avisning.