Utvecklare med intresse för integration till ENFO

Utvecklare med intresse för integration till ENFO

Det som lockade mig var hur engagerade och kunniga man är inom integrationsområdet. Sen har vi väldigt kul tillsammans på jobbet, det är många som är väldigt teknikintresserade och vi har olika temakvällar med kodning på jobbet. Det är en hjälpsam miljö och man bryr sig om varandra Ja, så låter det när en av dina blivande kollegor på ENFO beskriver sin arbetsplats. Vill du bli vass inom integration och bli en del av ENFO sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en integrationsutvecklare till ENFO i Västerås. Det växande teamet består idag av 16 kollegor som är alltifrån i början av sin karriär till seniora med lång erfarenhet. Gruppen arbetar med systemintegration och applikationsutveckling där merparten av konsultarbetet utförs inhouse.

Här välkomnas du till en arbetsplats där man har förstått vikten av att satsa på sin personal. Som anställd märker du det genom flera interna kurser och externa utbildningar inom integration men även de högt uppskattade programmerings- och IoT-kvällarna som anordnas för den interna personalen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ENFO.

Arbetsuppgifter

Som integrationsutvecklare kommer du arbeta i nära samarbete med kunder och kollegor i olika typer av projekt. Projekten är ofta långa åtaganden, från ett halvår upp till flera års tid och du sitter i regel i ett par parallella projekt åt gången.

Du kommer till exempel att:
 • Förfina och förbättra befintliga integrationer
 • Delta i systemförvaltning ut mot kunderna
 • Jobba med felsökning i integrationer
 • Vara med i nyutvecklingsprojekt från scratch
 • Delta i migreringsprojekt där man går ifrån en gammal integrationsplattform till en ny lösning
Tjänsten passar dig som har stor nyfikenhet för integration och önskar utvecklas inom området för att på sikt bli specialist. För att du ska kunna lyckas med detta tilldelas du självfallet en erfaren mentor från start samt får utbildningar i relevanta plattformar och molntjänster som BizTalk, Azure, IBM och Google .

Vi söker dig som
 • Är utbildad dataingenjör eller systemvetare. Du kan även vara en aktuell kandidat om du har läst en YH-utbildning med relevant inriktning
 • Har erfarenhet av C# .Net ifrån studier eller arbetsliv
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Detta då kundkontakt sker på båda språken.
 • Har intresse och vilja att förstå framtiden för molnbaserade tjänster
 • Är intresserad av att jobba med helheten. Här är det inte bara kod som står i fokus då du emellanåt även dyker ned i frågeställningar kring brandväggar, säkerhet och nätverk.
Det är meriterande om du...
 • Har erfarenhet av Node.JS
 • Gjort något arbete inom integration, t.ex. i skolprojekt eller hemmaprojekt.
Som person trivs du med att få ta eget ansvar och arbeta tillsammans med andra människor för att uppnå ett gemensamt resultat. Vidare tror vi att du är en lugn och samlad person som attraheras av stundtals komplexa och utmanande problem.

Övrig information
 • Start: Augusti/september, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, dagtid med flex. Tillsvidareanställning.
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Centrala Västerås
 • Kontaktuppgifter: Elin Steinvall, 021-480 71 10
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ENFOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att rätt personer har rätt information vid rätt tidpunkt är avgörande för varje företags framgång. Det ställs allt högre krav på systemintegration eftersom fler komponenter än någonsin behöver interagera med varandra. Där kommer ENFO in i bilden med sina nischade integrationsexperter.

Men ENFO skapar även värde på flera andra sätt bland annat genom flera olika CSR-projekt där man stöttar unga tjejer i Afrika att lära sig om programmering liksom sponsrar kidshack.