Systemutvecklare till ENFO i Västerås

Systemutvecklare till ENFO i Västerås

Som systemutvecklare hos ENFO blir dina kunskaper i att googla och ditt intresse för programmering viktigare än dina faktiska kodkunskaper. Det kan du alltid lära dig. Vi har väldigt kul tillsammans på jobbet, det är många som är väldigt teknikintresserade och vi har olika temakvällar med kodning på jobbet. Det är en hjälpsam miljö och vi bryr oss om varandra. Så låter det när en av dina blivande kollegor på ENFO beskriver sin arbetsplats.

Information om uppdraget

Academic Work söker flera systemutvecklare till ENFO i Västerås. Du kommer tillhöra något av de växande teamen och arbeta tillsammans med kollegor som är alltifrån början av sin karriär till seniora kollegor med lång erfarenhet. Teamen arbetar bland annat med applikationsutveckling och systemintegration där merparten av konsultarbetet utförs inhouse.

Här välkomnas du till en arbetsplats där man satsar på sin personal. Du får till exempel certifiera dig inom flera områden och vara med på de högt uppskattade programmerings- och IoT-kvällarna som anordnas för den interna personalen. För att just du ska lyckas i den här tjänsten så tilldelas du en erfaren mentor direkt från start.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ENFO.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta i nära samarbete med kunder och kollegor i olika typer av projekt. Projekten är ofta längre åtaganden gentemot kund och sträcker sig i längd från ett halvår upp till flera års tid och du sitter i regel i ett par parallella projekt åt gången. ENFO arbetar med flera av de största bolagen i Norden och du kommer ha stor möjlighet att påverka din vardag och vilka kunder du arbetar med.

Några exempel på arbetsuppgifter:
 • Koda i olika språk och arbeta med både nyutveckling och befintliga projekt
 • Migrera applikationer och system till molnet
 • Delta i kundmöten för att stämma av och presentera projekt
Tjänsten passar dig som har stor nyfikenhet för programmering och önskar utvecklas inom något område för att på sikt kunna bli specialist.

Vi söker dig som
 • Har kunskaper inom något modernt programmeringsspråk, t.ex. Java, C# eller Python
 • Pratar och förstår svenska och engelska, då båda språken förekommer i projekten
Det är meriterande om du

* Har en utbildning inom data- eller systemvetenskap

Har du rätt driv och en förmåga att försöka förstå och lösa problem som uppstår kommer du långt. Det tror vi är viktigare än en lång kravlista på tidigare kunskaper. Hos Enfo kommer din nyfikenhet till användning och du får använda ditt mod för att testa på nya saker.

Övrig information
 • Start: Hösten 2018
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Centrala Västerås
 • Kontaktuppgifter: Elin Steinvall, 021-480 71 10
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Enfos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att rätt personer har rätt information vid rätt tidpunkt är avgörande för varje företags framgång. Det ställs allt högre krav på systemintegration eftersom fler komponenter än någonsin behöver interagera med varandra. ENFO strävar efter att vara ledande på att integrera, hantera och förädla data i ekosystem och kan bidra med spetskompetens kring olika plattformar, affärslösningar och digitala tjänster. Det nordiska IT-tjänstebolaget har idag över 900 nischade experter och här kan du få bli en del av ENFO i Västerås.

Men ENFO skapar även värde på flera andra sätt bland annat genom flera olika CSR-projekt där man stöttar unga tjejer i Afrika att lära sig om programmering liksom sponsrar Kids Hack för att barn tidigt ska få testa att programmera.

Läs gärna mer på deras hemsida www.enfo.se.