Supply Quality Engineer till stort bolag i Västerås

Supply Quality Engineer till stort bolag i Västerås

Tycker du kvalitet är viktigt och vill arbeta i en roll nära både produktion och leverantörer? Som supply quality engineer stöter du på nya utmaningar hela tiden där ingen dag är den andra lik. För dig som är ingenjör och tycker problemlösning är kul får du möjligheten att arbeta i en bred och spännande roll med stort eget ansvar inom en egen produktkategori. Du får komma in i ett stort bolag och få ett brett perspektiv över hur företag fungerar.

Information om uppdraget

Academic Work söker en supply quality engineer till en av våra kunder i Västerås. Företaget är ett större bolag i en expansiv fas där det händer mycket inom den tekniska utvecklingen. Du kommer tillhöra en avdelning på drygt tjugo personer som består av både mer juniora och seniora kollegor i olika åldrar. Avdelningen är fördelad i fyra olika team där respektive team arbetar mot en särskild kategori, exempelvis inom elektronik eller kablage. På företaget hjälps kollegorna åt och stöttar varandra och för att stärka teamkänslan anordnas bland annat avdelningsfester.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare, under förutsättning att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som supply quality engineer kommer du arbeta med kvalitetssäkring kopplat till företagets leverantörer. Vid leverantörsrelaterade problem i produktionen får du diskutera kvalitetsproblem och reda ut detta tillsammans med leverantörerna. Detta kan vara allt från att en motor inte fungerar till att ett hål är borrat på fel ställe i en detalj. Du kommer även att ansvara för att utfallsprover blir genomförda för att säkerställa exempelvis måttoleranser och att produkterna är i gott skick. Du får ditt eget ansvarsområde och kommer ha möjlighet att arbeta självständigt och fritt utefter hur du själv vill lägga upp arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Utreda kvalitetsproblem och ha en nära dialog med leverantörer
 • Besöka både svenska och internationella leverantörer cirka 1-2 gånger i månaden
 • Vara ansvarig för utfallsprover för att kvalitetssäkra produkter
Vi söker dig som
 • Är utbildad ingenjör, gärna med inriktning mot el eller mekanik
 • Har arbetat med någon form av problemlösning
 • Har en förståelse för ritningar över detaljer
 • Talar och skriver på svenska och engelska, då du har kontakt med både svenska och internationella leverantörer
Det är meriterande om du
 • Har jobbat inom el och kablage
 • Har kunskap i kommunikationsverktyget 8D
Som person trivs du med att lösa problem och att driva ditt arbete framåt. Att ha en struktur och vara noggrann i ditt arbete kommer naturligt för dig eftersom kvalitet är fokus är i rollen. Då du kommer ha mycket kontakt med både leverantörer och intern personal krävs det även en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid tillsvidare
 • Lön: Individuell lönesättning
 • Placering: Finnslätten, Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork