Studerande frontend-utvecklare till Folkhälsobyrån

Studerande frontend-utvecklare till Folkhälsobyrån

Är du i slutskedet av din utbildning och vill ha ett spännande extrajobb vid sidan av studierna? Har du ett brinnande intresse för webbutveckling och vill arbeta självständigt med att digitalisera Folkhälsobyråns bokningssystem? Sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior Frontend-utvecklare till Folkhälsobyrån Dolvenis Tolkförmedling. Folkhälsobyrån arbetar mot kommuner och landsting med olika typer av tolkningsuppdrag. I deras kontor i Västerås sitter idag fyra trevliga kollegor. De vill nu digitalisera och effektivisera deras bokningssystem och vi söker därmed dig som vill vara med på denna resa.

Detta studentuppdrag kommer vara vid behov och flexibelt. Du kommer kunna välja själv vart du vill arbeta, på distans eller på kontoret. Folkhälsobyrån ser ett långsiktigt behov och en framtid för personen som kommer börja hos dem då de vill satsa på digitalisering och effektivisering av sina system. Därmed kan denna tjänst i en framtid leda till en heltidstjänst.

Din uppgift blir att vidareutveckla deras bokningssystem och webbsida där grunden redan är lagd. Du kommer behöva ta eget ansvar och självständigt arbeta med att driva dina processer framåt då du kommer vara den enda som arbetar med digitalisering på kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Folkhälsobyrån. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till september. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior Frontend-utvecklare kommer du arbeta med att integrera och utveckla nya funktioner till Folkhälsobyråns hemsida och utveckla det befintliga bokningssystemet som de arbetar med. På sikt kommer det även finnas möjligheter att arbeta med applikationsutveckling.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med webbutveckling
 • Utveckling och integrering av bokningssystem
 • Applikationsutveckling
Tjänsten passar dig som vill ha stor frihet under ansvar och självständigt driva processer.

Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasial utbildning inom datavetenskap/systemvetenskap eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig och är i slutet på dina studier
 • Har ett gediget IT-intresse
 • Goda kunskaper i ramverket Angular och Wordpress
 • Talar och skriver både på svenska och engelska, då båda språken kommer användas i arbetet.
Det är meriterande om du

* Erfarenhet av att bygga hemsidor

Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person är kreativ och gillar att komma med nya idéer och tankar. Du driver ditt egna arbete framår och kan arbeta självständigt utan tydliga ramverk och riktlinjer. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda inom rimlig tid och har lätt att samarbeta med andra personer.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Vid behov
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Västerås
 • Kontaktuppgifter: Linn Karlsson, 021 480 71 19
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Folkhälsobyråns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Folkhälsobyrån har funnits sedan 1998 och hjälper dagligen människor att kommunicera med varandra. Folkbyråns vision är att vara en modern leverantör av kvalitativa språktjänster och bli en ledande aktör nationellt inom språktjänster. De erbjuder både traditionell tolkning men även kultrrolkning på flera olika språk.