Studerande VA-projektör till Mälark

Studerande VA-projektör till Mälark

Vi söker nu en student inom VA-projektering som vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av sina studier. Hos Mälark kommer du ha möjlighet att ha ett flexibelt extrajobb där du arbeta självständigt i olika projekt och har stora möjligheter till att utvecklas inom området.

Information om uppdraget

Academic Work söker en VA-projektör till Mälark. Mälark sitter i ett mysigt hus i Rocklunda och arbetar med att designa utemiljöer och ta fram dokumentation för markarbeten i förbindelse med att nyproduktion ska byggas eller att ombyggnationer ska utföras.

Detta är ett flexibelt extrajobb där du själv kan välja när och var du arbetar så länge tidsramar uppehålls. Tjänsten är projektanknyten och därmed kommer behovet styras utifrån detta. Det är två personer som arbetar inom varje projekt och du kommer komma in som en tredje part i projektet. Du kommer få en genomgång för projektet och därefter självständigt arbeta vidare och bidra med dina delar vid rätt tillfällen så att projektet kan fortsätta framåt. Du kommer också få en introduktion till Mälark som företaget, dess etiska regler och rutiner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mälark. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till Februari. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Mälark har ett framtidstänk kring denna anställning och det kan bli aktuellt att det leder till en heltidsanställning när studierna är slut.

Arbetsuppgifter

Som VA-projektör kommer du arbeta med att bland annat rita utemiljöer, skapa tekniska beskrivningar, fördröja dagvatten, utföra dräneringar och schaktningsarbete. Du kommer även realisera olika projekt för vatten och avlopp.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra flödes och dagvattenberäkningar
 • Utföra dräneringar och schaktningsarbete
 • Föra teknisk dokumentation
Tjänsten passar dig som vill ha ett flexibelt och meriterande extra jobb vid sidan av dina studier.

Vi söker dig som
 • Studerar på en VA-projektörutbildning eller motsvarande utbildning som vi bedömer som likvärdig, vi ser det som meriterande om du är i slutet på utbildningen.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då detta språk används i arbetet
Det är meriterande om du

* Har B körkort

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir gjorda och klara inom rimlig tidsram. Att du har en bra arbetsmoral och en starkt driv till att vilja lära dig nya saker och utvecklas inom området.

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: 1-2 dagar i veckan, vid behov.
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Rocklunda, Västerås
 • Kontaktuppgifter: Linn Karlsson, 021 480 71 19
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mälarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mälark är ett landskapsarkitektkontor beläget i Rocklunda, Västerås. De har funnits sedan 1981 och designar utemiljöer och trädgårdar i Mälardalsregionen och Stockholmsområdet. Mälark arbetar för att skapa vackra, trivsamma och långsiktigt hållbara utemiljöer.