Självgående säljstjärna till JMS Vattenrening

Självgående säljstjärna till JMS Vattenrening

Är du en relationsbyggare som vill utvecklas inom sälj? Drivs du av att arbeta resultatinriktat? Nu kan du kickstarta din säljkarriär hos JMS Vattenrening som fältsäljare med Sörmland som ansvarsområde! Vi går igenom ansökningarna löpande sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en fältsäljare på heltid till JMS Vattenrening, ett företag som förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. I rollen som fältsäljare har du stor frihet under ansvar. Större delen av din tid kommer du att vara ute på kundbesök hos privatpersoner, där ditt ansvarsområde blir Sörmland. Vid till exempel prospektering och mötesbokning kommer du att utgå antingen hemifrån eller från något av kontoren i Västerås eller Örebro. En gång i veckan har du Skype-möte med resten av kollegorna, som du vidare träffar fysiskt ungefär varannan månad. Du introduceras till din nya tjänst genom en två veckor lång introduktion, som består av både teori och praktik. Initialt kommer du även att få skugga dina kollegor för att lära dig både produktsortiment och tillvägagångssätt i säljprocessen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JMS Vattenrening.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera
 • Boka och genomföra kundmöten
 • Med hjälp av utrustning demonstrera ute hos kund för att visa hur vattenkvalitén kan förbättras med hjälp av företagets produkter
 • Arbeta med uppföljning av kunder
Tjänsten passar dig som trivs i en roll med stort eget ansvar och som gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet
 • Har körkort B
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av direktförsäljning

I den här processen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en lugn och förtroendeingivande person som trivs i mötet med nya människor där du får bygga nya relationer. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och driver självständigt ditt arbete framåt. Vidare är du flexibel då du som säljare ofta behöver anpassa dig efter tider som passar kunderna. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig på ett professionellt sätt i samtalen med kunderna.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Grundlön + en provisionsbaserad del
 • Placering: Sörmland
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JMS Vattenrening önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JMS Vattenrening är ett företag som förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. De hjälper till med allt från analys och installation till underhåll och service, och finns på fler än 30 orter över hela landet. JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris.