Servicetekniker till Brookhaven Instruments för arbete inom Läkemedelsbranschen

Servicetekniker till Brookhaven Instruments för arbete inom Läkemedelsbranschen

Är problemlösande och tekniskt intresserad? Tycker du om att resa och motiveras av att få insyn i hur produkterna du arbetar med bidrar på riktigt? Vill du kickstarta din karriär med en central roll i ett företag i stark tillväxt? Då är rollen som Servicetekniker till Brookhaven Instruments rätt för dig!

Information om uppdraget

Brookhaven Instruments servar, kalibrerar och går igenom system till stöd för läkemedelsindustrin och sjukvården både på deras serviceavdelning samt ute hos deras kunder. På Brookhaven brinner dem för service och kalibrering då deras arbete bidrar till att instrumenten inom läkemedelsindustrin och sjukvården håller en hög kvalitét. Nu söker Academic Work för deras räkning nästa Servicetekniker som vill vara med på en här resan. Du kommer att hälften av tiden arbeta från deras serviceavdelning i Hallstahammar. Men då de kalibrerar olika märken, på plats - om deras kunder vill kommer du även få möjligheten att besöka deras kunder över hela Norden och således arbetar du hälften av din tid därifrån.

Du erbjuds
 • En central roll där du får möjlighet att snabbt utvecklas tekniskt
 • En möjlighet att faktiskt se hur produkterna du kalibrerar gör skillnad hos dina kunder
 • En del i ett familjärt bolag på en spännande tillväxtresa
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Det finns miljöer som behöver vara renare än andra, som de inom läkemedelsindustrin. Du kommer vara med och möjliggöra trygga miljöer, så att andra kan ta fram morgondagens medicin och sjukvård.

Det innebär:
 • Kalibrering och service av partikel- mikrobiologiska- och miljöinstrument och sensorer.
 • Service och support av processövervakningssystem.
Vi söker dig som
 • En gymnasieutbildning och är tekniskt intresserad
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då det krävs i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du har erfarenhet av servicearbete eller kalibrering sedan tidigare.

Som person är du:
 • Serviceminded
 • Flexibel
 • Noggrann
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker efter dig som är kvalitetsmedveten och bra på att lyssna in vad kunderna vill ha och behöver. Du beskrivs ofta som hjälpsam, andra frågar inte sällan dig två gånger om något. För dig är det viktigt att jobbet blir rätt och riktigt. Därför är du så klart flexibel, om det skulle behövas och lösningsorienterad. Visst handlar det om kundfokus men också om din yrkesstolthet. Är du dessutom positiv och med en ljus syn på arbetet? Då kommer du att bli en uppskattad kollega hos Brookhaven Instruments.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader initialt men med goda möjligheter till förlängning och utveckling förutsatt att samarbetet fungerar bra för båda parter
 • Placering: 50% Hallstahammar och 50% på resande fot ute hos deras kunder. De har god framförhållning i deras planering och 90% av deras resor kommande halvår är redan inplanerade.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brookhaven Instruments önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se