Serviceminded skadedjurstekniker till Nomor

Serviceminded skadedjurstekniker till Nomor

Gillar du att arbeta ute i fält? Trivs du samtidigt med personlig kundkontakt och är tillgänglig för start omgående? Då har vi tjänsten för dig! Som skadedjurstekniker hos Nomor blir ditt huvudansvar att inspektera samt sanera utrymmen hos kunder runt om i Västerås. Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik!

Information om uppdraget

Academic Work söker till Nomor en skadedjurstekniker för att stötta upp det befintliga teamet under sommarens arbetstoppar. Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vid start kommer du att få några dagars introduktion för att sedan kunna vara självgående under sommaren. Du kommer att arbeta tillsammans med rutinerade kollegor i ett litet och härligt team med god sammanhållning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nomor. Uppdraget kommer att vara på deltid vid behov

Arbetsuppgifter

Som skadedjurstekniker kommer du arbeta med skadeförebyggande inspektioner och saneringar mot skadedjur. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande.

Du kommer till exempel att:
  • Utföra inspektioner hos kund
  • Dokumentera inspektioner
  • Sanera bostadsohyra, träskadeinsekter och andra skadedjur (exempelvis myror och bin)
Tjänsten passar dig som inte har fobier eller allergier mot skadedjur. Eftersom tjänsten innehåller visst arbete på höjd är det av fördel om du inte är höjdrädd.

Vi söker dig som
  • Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet och en avslutad gymnasieexamen
  • Har B-körkort
  • Kan kommunicera på svenska i tal och skrift för att hantera kommunikation med kund samt administration
Det är meriterande om du har arbetat inom servicebranschen, eller är praktiskt lagd och har erfarenhet inom bygg/fastighetsförvaltning.

Som person tar du självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har inget emot att på egen hand effektivt driva ditt arbete framåt och ser samtidigt till att alltid följa kvalitetsstandards som behövs för arbetet. Eftersom du i din vardag kommer möta kunder är det viktigt att du har en god serviceförmåga, är lyhörd och uppmärksam på andras åsikter.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Sommarjobb
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Västerås
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Nomor finns representerat med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Till huvudkunderna hör exempelvis försäkringsbolag, livsmedelsföretag, industrier och lantbrukare.

Om du vill läsa mer om företaget så klicka in dig här på deras hemsida https://www.nomor.se/