Sales Support Specialist till internationellt industriföretag

Sales Support Specialist till internationellt industriföretag

Är du en ingenjör som vill arbeta som ett viktigt stöd till ett säljteam på ett av Västerås största industriföretag? Då har du hittat rätt! Som Sales Support Specialist är du en viktig pusselbit i företagets avdelning inom maskinservice och där du även får möjligheten att samla viktiga erfarenheter för framtiden. Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Sales Support Specialist inom maskinservice till ett av Västerås största internationella industriföretag. Du kommer främst att vara ett stöd för avdelningens säljteam och ha kontakt med interna enheter och direktleverantörer gällande tekniska delar och prisförslag. Det betyder att du är den viktiga länken från önskemål från kunden till den slutgiltiga offerten. Du kommer arbeta på kontoret i Västerås och ingå i ett tätt samarbete i ett team med tre Area Sales Managers samt två andra Sales Support Specialists. Tjänsten ger dig chansen att skapa ett nätverk inom Academic Work, företaget samt med interna leverantörer från hela världen.

Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig på sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du främst vara ett stöd till säljteamet och detta gör du genom att förbereda tekniska beskrivningar av produkter och teknik, bestämma kostnader, förbereda slutlig dokumentation och agera som en viktig teknisk resurs inom det tilldelade området. För att utveckla företaget framåt kommer din roll även omfatta att analysera kundbehov och konkurrenters erbjudanden.

Du kommer till exempel att:
 • Koordinera samt stötta säljsupporten och kunder
 • Ta fram offerter som stämmer överens med kundens krav och behov
 • Definiera kostnader och göra fullkostnadskalkyler
Tjänsten passar dig som har ett stort teknikintresse eftersom det ger förutsättningar för en snabbare och djupare förståelse för företagets produkter och system.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning från högskola eller universitet (inom exempelvis mekanik eller elektronik) eller annan utbildning vi bedömer likvärdig
 • Har ett teknikintresse och förstår övergripande teknik
 • Har arbetat i datasystem
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska (eftersom tjänsten innefattar mycket kundkontakt)
Det är meriterande om du
 • Har arbetat inom liknande områden
 • Behärskar andra språk än svenska och engelska
Som person är du kommunikativ och kund- och affärsorienterad då tjänsten omfattar mycket kontakt med säljteamet samt kunder. För att den slutliga dokumentationen ska överensstämma med kundens behov och krav är även noggrannhet något som är betydelsefullt i den här rollen. Vi tror även att du som söker trivs i en roll där du får vara självgående och ta ansvar för dina arbetsuppgifter för att nå teamets och företagets gemensamma mål.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6mån.
 • Placering: Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av Västerås största industribolag med stort utbud av avdelningar och tjänster vilket gör det möjligt för dig att kunna utvecklas. Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du får mer information om vår kund.