Resultatinriktad Account Manager till Twistshake

Resultatinriktad Account Manager till Twistshake

Är du van att navigera på sociala medier? Vill du ha ett jobb där du varje dag får leta upp intressanta profiler på Instagram samtidigt som din naturliga fallenhet för sälj kommer väl till hands? Då har vi tjänsten för dig. Babybranschens snabbast växande bolag utökar nu sin säljstyrka och du är välkommen med på resan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två resultatinriktade Account Managers till det spännande och expansiva bolaget Twistshake. Företaget är en av de snabbast växande inom branschen för babyprodukter, vilket är anledningen till att de nu söker fler medarbetare som vill växa både med organisationen och på ett individuellt plan. Du introduceras till din nya roll genom bland annat en grundlig upplärning i systemet samt hur du ska tänka kring potentiella samarbetspartners, upplägg och marginaler. Det bästa av allt? Twistshake är ett internationellt företag, så vad sägs om att du får fokusera lite extra på kanske Frankrike, Spanien eller USA? Med tiden kanske det är du som får chansen att åka med på mässor till dessa länder!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Twistshake.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager är det din uppgift att söka upp influencers på Instagram och andra sociala medier och marknadsföra produkterna som Twistshake tillhandahåller i syfte att skapa samarbeten. Ditt huvudområde är att arbeta med så kallade betalda inlägg, där du kommer få nytta av din förmåga att förhandla för att alla parter ska vinna på ett samarbete. I allt du gör kommer det finnas tydliga mål som ska uppfyllas. Via både mail och telefon kommer du att ha kontakt med olika influencers som du har i din kundbank. Utöver det kommer du även att arbeta med utskick av kampanjer till företagets samarbetspartners.

Du kommer till exempel att:
 • Bygga upp din egen kundbank genom att själv söka upp och via främst telefon kontakta influencers på sociala medier
 • Bearbeta och ha uppföljning med dina kunder
 • Beräkna priser och marginaler gentemot kunden
 • Arbeta mot både organisatoriska och individuella säljmål
Tjänsten passar dig som trivs i en roll där tempot är högt, där du ständigt utmanas och där du framför allt får utvecklas. Du är van att förhandla och att arbeta med siffror, och trivs i en tjänst där det krävs lite skinn på näsan. För personen med det rätta drivet är utvecklingsmöjligheterna på Twistshake mycket stora.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasial utbildning
 • Har ett stort intresse för sociala medier
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du
 • Har säljerfarenhet, gärna telefonförsäljning
 • Talar och skriver franska, spanska eller tyska
I den här processen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är säkra på att du med ett stort driv kan gå långt. Du är envis och ger dig inte förrän du har rott dina affärer i land, därför tror vi också att du är orädd och din affärsmässighet gör att du vågar förhandla när det krävs. Utöver det har du en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt och få saker att hända. Vidare tror vi även att du har lätt för att bygga relationer med nya människor, är förtroendeingivande och att du har en mycket god kommunikativ förmåga då du kommer ha mycket kontakt via telefon med dina kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Grundlön + provisionsbaserad del
 • Placering: Centrala Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Twistshakes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Twistshake erbjuder bland annat nappflaskor, nappar och muggar, allt i material som är BPA-fritt. De strävar efter att framställa produkter för barn som är lätta och säkra att använda, men som också erbjuder ett snyggt yttre. Det ena behöver inte behöver utesluta det andra och deras designers är alltid på jakt efter möjligheter att kombinera det praktiska med det visuella. Twistshake är vidare ett av de snabbast växande företagen i sin bransch och nyligen gick investmentbolaget Eequity in och investerade i Twistshake.