Projektör inom väg, gata och mark till Sweco

Projektör inom väg, gata och mark till Sweco

Drömmer du om ett jobb där du kan göra skillnad? Arbetar du som projektör och vill ta nästa steg i karriären? Hos Sweco är allt möjligt! Bli en del av deras framgångsresa där du får möjlighet att planera och utforma framtidens samhällen och städer. Om du också triggas av utvecklingsmöjligheter är detta en perfekt matchning för dig!

Information om uppdraget

Sweco går en spännande framtid till mötes och arbetar ständigt efter att ligga steget före i samhället. Därav söker Sweco ytterligare en projektör inom området väg, gata och mark.

I en grupp med bred kompetens och stor erfarenhet ges du möjlighet att arbeta i både små och stora projekt med stor variation. Tillsammans med teamet får du därför chansen till personlig utveckling i en intressant miljö med kompetenta kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Uppdraget kommer att vara på heltid och tänkt långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet, alternativt bli rekryterad till Sweco.

Arbetsuppgifter

Som projektör kommer du arbeta med framställning av handlingar för olika skeden inom väg, gata och mark. BIM metodik tillämpas i samtliga uppdrag och du kommer att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom anläggningsprojektering.

Sweco är väldigt flexibla vad gäller arbetsuppgifter och tar hänsyn till var du har för intresse att arbeta mot för inriktning. Därför ges du möjlighet att komma med egna tankar och idéer på vad just du skulle passa att arbeta med.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en relevant högskole- eller universitetsutbildning. Vi ser att du gärna är ingenjör, alternativt gått någon motsvarande YH-utbildning.

Utöver utbildningen besitter du praktisk kunskap om 1-3 år, gärna från arbete med markfrågor, anläggning eller infrastruktur. Det är även meriterande om du arbetat med CAD i 3D. Har du jobbat med dagvatten tidigare så är även detta ett stort plus.

Sweco lägger stor vikt vid sina personliga egenskaper och ser att du är ansvarstagande, affärsmässig och strukturerad för att passa in i rollen. Vidare har du en god kommunikativ förmåga som gör att du bygger goda relationer både internt och externt. Detta gör också att du har ett naturligt engagemang i kunderna för att vilja göra affärer genom att ta ansvar för kundens utmaningar.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala eller Enköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner.
Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.