Meriterande extrajobb för dataintresserad student

Meriterande extrajobb för dataintresserad student

Läser du en utbildning inom system- eller datavetenskap och vill ha ett flexibelt deltidsjobb som utvecklare under sommaren och vid sidan av skolan? Här får du möjligheten att komma in och jobba för ett av Västerås största industribolag och skapa värdefulla erfarenheter och kontakter inför framtiden. Du kommer få arbeta i en bred roll där ingen sätter stopp för dina tankar och idéer.

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklare för ett extrajobb inom system- och ärendehantering. Du kommer att arbeta för ett stort industribolag och tillhöra deras R&D-avdelning. Du agerar som ett systemstöd och kommer stötta flera personer från olika team på avdelningen. På plats finns det senior kompetens som du kommer kunna ta lärdom av och bolla dina idéer med.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos en av våra kunder. Uppdraget kommer att vara på deltid och löpa tillsvidare, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att vara ett systemstöd och arbeta i företagets system för ärendehantering. Du kommer främst att arbeta i verktyget Microsoft Team Foundation Server, där allt det dagliga arbetet sker. Din roll kommer att vara bred där du kommer arbeta med framtagna förbättringsförslag, samt att du själv får komma med egna idéer och vara med i utvecklingsarbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Samla in krav och utveckla verktygen i Microsoft Team Foundation Server
 • Hantera mjukvaruförändringar och arbeta för att effektivisera och förbättra arbetet
 • Göra konfigureringar
Tjänsten passar dig som har ett stort dataintresse och vill få meriterande erfarenhet vid sidan av dina studier. Du kommer bli en del av både Academic Work och kundföretaget, vilket ger dig ett brett nätverk inför framtiden.

Vi söker dig som
 • Läser en eftergymnasial utbildning inom data- eller systemvetenskap med minst 1 år kvar av dina studier
 • Känner dig bekväm i tal och skrift på engelska, då flera av de du jobbar med pratar engelska
 • Har ett genuint dataintresse och tycker det är spännande att lära dig nya saker
Det är meriterande om du
 • Kan programmera i något språk och har erfarenhet av att göra hemsidor
 • Har erfarenhet av databaser
 • Är duktig i Excel
Som person har du en vilja att lära dig nya saker och arbetar gärna tillsammans med andra. Det viktiga för att du ska trivas i rollen är att du har ett stort intresse för datorer. Du får gärna vara positiv, trevlig och ha ett gott bemötande, men om du under arbetsdagen vill grotta in dig i det tekniska är det ingen nackdel.

Övrig information
 • Start: Början av juli eller efter sommaren, du kan vara med och bestämma
 • Omfattning: Flexibelt deltidsarbete, från cirka 10 h och uppåt per vecka. Kontorstider när du är på plats, utöver det finns möjlighet att arbeta kvällar och helger hemifrån.
 • Lön: Timlön
 • Placering: Centrala Västerås
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Går du vidare i rekryteringsprocessen kommer du får mer information om vår kund.